Sunday, June 13, 2021

Τεχνικές προδιαγραφές όλων των γενεών Hyundai i20 2021

 Μιλήστε για στροφές. Η προηγούμενη γενιά Hyundai i20 2021 πωλήθηκε κάτω από το διαφημιστικό banner του "Follow your brain", το οποίο, όταν όλα ειπώθηκαν και γίνονταν, σήμαινε σαν βικτοριανό. Ξεχάστε όλα αυτά τα συναισθηματικά πράγματα ναμπάμ; απλώς εστιάστε στο να κάνετε μια λογική, λογική και λογική επιλογή για το επόμενο μικρό σας αυτοκίνητο. Ergo, αγοράστε ένα Hyundai i20 2020 διαστασεις.




Ωστόσο, όλα αυτά έχουν φύγει από το παράθυρο. Το σημερινό Hyundai i20 είναι πολύ πιο αστείο από το προηγούμενο μοντέλο. Ο εντυπωσιακός του σχεδιασμός έχει τσακίσεις και γωνίες σε όλα τα σωστά μέρη και υπάρχουν επιλογές όπως δίχρωμη βαφή. Με άλλα λόγια: μην ακολουθείτε τον εγκέφαλό σας. Ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε το άκαμπτο πάνω χείλος, να αγκαλιάσετε τον ρομαντισμό, να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω και να ακολουθήσετε την καρδιά σας αντ 'αυτού.


Ωστόσο, δεν είναι όλες οι φανταχτερές πτήσεις. Στην πραγματικότητα, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλά λογικά πράγματα για να ξεχωρίσετε την αδιάφορη πλευρά σας. Το i20 διαθέτει όλα τα πιο πρόσφατα must-haves, συμπεριλαμβανομένου ενός συστήματος ψυχαγωγίας γεμάτο με gizmo και 48v τεχνολογία ελαφρού-υβριδικού κινητήρα, που στοχεύει να το καταστήσει πιο αποτελεσματικό. Επιπλέον, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει άφθονο χώρο και συνοδεύεται από την πενταετή εγγύηση της Hyundai Τεχνικά Χαρακτηριστικά, η οποία είναι σίγουρα λογική τροφή στον εγκέφαλο.


Είναι το Hyundai i20 τώρα ένα μικρό αυτοκίνητο που χτυπάει παγκοσμίως; Είναι καλύτερο από τους ανθεκτικούς όπως το Ford Fiesta με το ευκρινές χειρισμό και το αριστοκρατικό Volkswagen Polo; ή τα άλλα εξαιρετικά μοντέλα αυτής της κατηγορίας, συμπεριλαμβανομένης της Honda Jazz; Αυτό θα εξετάσουμε λεπτομερώς σε αυτήν την κριτική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε λάκτισμα, να κάνετε κλικ προς τα εμπρός και θα σας προσφέρουμε τα γεγονότα.


Όταν είστε σε πλήρη ταχύτητα, μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πολλά στο επόμενο νέο σας αυτοκίνητο. Απλώς κατευθυνθείτε στην υπηρεσία New Car Buying για να μάθετε πόσα χρήματα θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε.

No comments:

Post a Comment

Where to Watch TV Shows Online for Free Legally: The 5 Best Sites

 Want to flow TV shows for unrestrained without fracture the law? Here are the best unrestrained TV streaming sites! 1. Gowatchseries Gowatc...